Slide 1

za ljubitelje pravog zvuka

Slide 2

Najbolja zašita vašeg automobila!

Slide 3

WORLD-CLASS CAR AUDIO

Slide 4

Početna / kategorija-brend

 

Orion

 Kompanija ORION osnovana je početkom ХХ veka u Mađarskoj, gde je sada daleke 1913. godine otvorena fabrika pod istim nazivom. Dok se u početku svog rada fabrika specijalizovala za proizvodnju radio uređaja i drugih elektronskih naprava, uporedo sa globalnim razvojem televizije kao medija, kompanija ORION je usvojila i razvila proizvodnju televizijskih prijemnika, pa je tako već sredinom pedesetih godina dvadesetog veka, mađarski ORION proizvodio široki asortiman crno-belih televizora. 

U ovom trenutku, ORION Electronics Ltd. poseduje sopstvene proizvodne kapacitete i istraživačke centre, kao i partnerske odnose sa najvećim fabrikama u Južnoj Koreji, Kini, Turskoj, Tajvanu, Japanu, Maleziji, Ukrajini i Rusiji. Ukupan broj zaposlenih u koncernu, uključujući sva predstavništva u različitim zemljama sveta, kao i fabrike kompanije, prevazilazi 10.000. Cilj kompanije jeste da proizvodi obuhvatan asortiman električnih uređaja koje ljudi koriste u svakodnevnom životu. U tom smislu, naziv kompanije verno odražava zadati cilj: sasvežđe ORIONA je simbol najboljih vrhunskih proizvoda koji potrošačima obezbeđuju udoban životni prostor. 
 
ORION Ukraine Ltd je zvanični predstavnik robne marke ORION na prostoru Istočne Evrope,  uz dodatnu pomoć povezane kompanije  ORION Electronics Balkan, koja je zadužena za širi region Balkanskog tržišta, uključujući zemlje bivše Jugoslavije i njihove susede.  Zapolseni u kompanijama ORION Ukraine i ORION Electronics Balkan  poseduju visok nivo stručnosti  i organizovani su u nekolioko sektora: Sektor za istraživanje i razvoj,  Informaciono – analitički sektor, i Sektor za ispitivanje tržišta. Svi naši zaposleni odgovorno pristupaju svojim zaduženjima i kontinuirano rade na poboljšanju ORION proizvoda i nivoa usluga koje se pružaju potrošačima. Kada je ORION u pitanju, uvek možete računati na profesionalni i blagovremeni savet i besprekornu servisnu podršku. Najveća nagrada za našu Kompaniju jesu upravo zahvalnost i priznanja koja dobijamo od svojih potrošača. 
 
ORION sa zadovoljstvom nudi više od 100 modela različitih uređaja za kućnu i ličnu upotrebu, svrstanih u 10 kategorija. Svi naši proizvodi zadovoljavaju sve najrazličitije zahteve i potrebe korisnika. Broj i asortiman proizvoda visoke tehnologije koje ORION nudi za svakodnevnu upotrebu stalno raste, a na tržištu se neprekidno pojavljuju nove grupe proizvoda. 
 
U ovom trenutku, milioni potrošača širom sveta koriste svoje ORION proizvode.  Ovakav uspeh kompanija je postigla poštujući osnovne principe svoje poslovne politike, koje su pre 80 godina zacrtali sami osnivači: 
 
  • Visok kvalitet  + najsavremenija tehnologija 
  • Pristupačne cene  + širok asortiman proizvoda 
  • Dugotrajan radni vek proizvoda + dostupnost servisne podrške
 


  Artikal Cena  
Orion OG 531
ORION OG - 531 nov model
Auto GPS 8.496,00

 

 

 

 

AKCIJA
 

PRETRAGA
Pronađite u našem asortimanu:
za bolje rezultate koristite naše slovne karaktere

NOVO!

Besplatna dostava za celu teritoriju Srbije!
za porudžbine preko 10.000,00 din.

Besplatna dostava ne važi za artikle koji su na akciji kao ni za akumulatore!
NARUČITE ODMAH PLATITE SUTRA POUZEĆEM

VAŠA KORPA
kosara vasa
Nema artikala u korpi.
IZVRŠITE NARUDŽBU >>

KONTAKT
tel/faks
 011/8486-820 

mob
 065/8486-820
 Batajnica, Novosadska 51
Beograd, Srbija

 


tel/faks 011/8486-820 mob 065/8486-820
Batajnica, Novosadska 51, Beograd, Srbija